فایل ورد مقاله تعيين ترکيبات تشکيل دهنده اسانس آنغوزه توده ياسوج

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تعيين ترکيبات تشکيل دهنده اسانس آنغوزه توده ياسوج دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تعيين ترکيبات تشکيل دهنده اسانس آنغوزه توده ياسوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تعيين ترکيبات تشکيل دهنده اسانس آنغوزه توده ياسوج،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تعيين ترکيبات تشکيل دهنده اسانس آنغوزه توده ياسوج :


محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
علی نظری – دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه بیوتکنولوژی و گیاهان دارویی، استهبان، ایران
اردلان علیزاده – دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه بیوتکنولوژی و گیاهان دارویی، استهبان، ایران

چکیده:
آنغوزه با نام علمی . Ferula assa-foetida L از گیاهان دارویی مهم تیره چتریان است. از ریشه این گیاه یا قسمت پایین ساقه و یقه گیاه با تیغ زدن در اواخر بهار شیره خاصی در طول تابستان خارج میشود که در مجاورت هوا به تدریج سفت میشود که تحت نام آنغوزه مورد استفاده قرار میگیرد. طعم آنغوزه گس و گزنده، تلخ و بویی خاص و خیلی تند دارد. آنغوزه به دو به صورت شیر آنغوزه و توده ای به بازار تجارت عرضه میشود که مرغوبترین شکل آن شیر آنغوزه است . آنغوزه دارای خواص درمانی بسیار است. در طب سنتی تأثیر ضدتشنج، ضدکرم، رفع بیماریهای عصبی، اشتهاآور، رفع تنبلی روده، رفع درد کلیه، تقویت حافظه، ضدروماتیسم، رفع ضرر اغذیه چرب، ضدگرفتگی عضلات و تأثیر بر فشار خون برای آنغوزه ذکر شده است. همچنین در دامپزشکی جهت تهیه حمامهای آرسنیکی مورد استفاده قرار میگیرد. از صمغ گیاه علاوه بر مصارف دارویی در صنایع عطرسازی و تهیه ضماد نیز استفاده میشود. به منظور بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده انغوزه یاسوج مطالعه ای در دانشگاه آزاد شهرستان استهبان انجام شد. پس از استحصال شیره از گیاه انغوزه به روش سنتی، اسانسگیری به روش تقطیر با آب توسط کلونجر انجام و اسانس به دست آمده توسط سولفات سدیم آبگیری و توسط تکنیکهای GC و GC/MS آنالیز گردیدند. نتایج این پژوهش نشان داد که توده آنغوزه یاسوج دارای 58 ترکیب میباشد ترکیبات عمده آنغوزه توده یاسوج آفا- پینن (19/14%)، (زد)- 1- پروپنیل سیس -بوتیل -دی سولفید (16/997%) ، بتا- پینن (7/011%)، بی- سیکلوجرماکرن (5/212%) ، (ای)-1- پروپنیل سیس – بوتیل -دی سولفید (4/402%) ، دی- کادینن (3/78%) ، آلفا- گوایین (3/399%) و جرماکرین دی (3/107%) می باشند.

توضیحات بیشتر