فایل ورد مقاله تعيين بار ميکروبي کشک زرد سيستان

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تعيين بار ميکروبي کشک زرد سيستان دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تعيين بار ميکروبي کشک زرد سيستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تعيين بار ميکروبي کشک زرد سيستان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تعيين بار ميکروبي کشک زرد سيستان :


محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
تعداد صفحات:10
نویسنده(ها):
پروین لایق رفعت – دانشجو دکتری دامپزشکی دانشگاه زابل-ایران
ملیحه حیسنی – دانشجو دکتری دامپزشکی دانشگاه زابل – ایران
مهدیه میش مست نهی – دانشجو دکتری دامپزشکی دانشگاه زابل
فاطمه خمر – دانشجو دکتری دامپزشکی دانشگاه زابل

چکیده:
کشک زرد یکی از معروفترین کشک های تولیدی که در منطقه سیستان به صورت بومی تولید می شود کشک زرد را به دلیل داشتن مواد نگه دارنده طبیعی و درصد رطوبت پایین برای مدت زیادی می توان نگهداری کرد. بررسی میزان بار میکروبی هدف اصلی انجام این تحقیق است این کشک ها مدت زمان زیادی نگهداری می شوند اما با توجه به اینکه کشک یکی از غنی ترین منابع پروتئین حیوانی است محیط مناسبی برای رشد و تکثیر میکروب های مختلف محسوب می شود در 10 نمونه در هیچ یک از نمونه های مورد آزمایش ، آلودگی به سالمونلا و استافیلوکوکوس تایید نگردید و ایکلای در 6 نمونه مثبت بود . اصلاح روش طبخ و عمل آوری و پیشگری از آلودگی ثانویه مهمترین اقدامات برای پیشگیری از آلودگی مواد غذایی محسوب می گردد.

توضیحات بیشتر