فایل ورد مقاله تعيين ارزش غذايي بخش هاي پروتئين دانه گندم عمل آوري شده با سيستم کربوهيدرات و پروتئين خالص کرنل

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تعيين ارزش غذايي بخش هاي پروتئين دانه گندم عمل آوري شده با سيستم کربوهيدرات و پروتئين خالص کرنل دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تعيين ارزش غذايي بخش هاي پروتئين دانه گندم عمل آوري شده با سيستم کربوهيدرات و پروتئين خالص کرنل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تعيين ارزش غذايي بخش هاي پروتئين دانه گندم عمل آوري شده با سيستم کربوهيدرات و پروتئين خالص کرنل،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تعيين ارزش غذايي بخش هاي پروتئين دانه گندم عمل آوري شده با سيستم کربوهيدرات و پروتئين خالص کرنل :


محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
تعداد صفحات:10
نویسنده(ها):
شرفعلی میرزایی – دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه
کیوان کرکودی – عضو هیئت علمی و دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه
سعید خلج زاده – عضو هیئت علمی و استادیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه

چکیده:
برآورد صحیح ارزش غذایی خوراک های مورد استفاده در تغذیه دام گام مهمی در تامین احتیاجات مغذی آنها به شمار می رود فرآوری غلات موجب افزایش محلولیت آنها در مایع شکمبه می شود که به نوبه خود گام مهمی در افزایش تجزیه پذیری ، تخمیر پذیری و جذب مواد مغذی غلات خواهد بود نرخ عبور مواد از بخش های مختلف دستگاه گوارش و مقدار هضم در شکمبه و روده می تواند متاثر از روش های فراوری دانه باشد. هدف از انجام این تحقیق افزایش ارزش مغذی غله گندم با استفاده از روش های مختلف عمل آوری و تعیین ارزش تغذیه ای بخش های پروتئین آنها با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل پس از عمل آوری به روش های آسیاب، غلطک خشک ، ورقه کردن با بخار آب و پلت می باشد. در گندم فرآوری شده بیشترین مقدار پروتئین خام مربوط به گندم غلطک شده (14/24% از ماده خشک) بود کمترین مقدار A مربوط به گندم پلت (0/83% درصد از ماده خشک ) بیشترین مقدار B1 مربوط به گندم پلت (6/45% از ماده خشک)، بیشترین مقدار B2 مربوط به گندم غلطک شده (6/66%) ، بیشترین مقدار B3 مربوط به گندم ورقه شده با بخار (0/45% درصد از ماده خشک) و کمترین مقدار C مربوط به گندم آسیاب شده (0/01% از ماده خشک) بود. در مجموع با توجه به هزینه و تجهیزات مورد نیاز در فرآوری گندم به ترتیب روش ورقه کردن با بخار دارای برتری است. این تحقیق برای ایجاد امکان استفاده از این سیستم در ایران انجام شده و بخش های پروتئینی A، B1,B2,B3 و C برای گندم مورد استفاده دز کنسانتره دام تعیین گشت تا بخشی از یک کتابخانه مواد خوراکی برای کشور ایران حاصل شود.

توضیحات بیشتر