فایل ورد مقاله يافتههاي جديد در رابطه با ترکيبات زيست فعال شير

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله يافتههاي جديد در رابطه با ترکيبات زيست فعال شير دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله يافتههاي جديد در رابطه با ترکيبات زيست فعال شير  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله يافتههاي جديد در رابطه با ترکيبات زيست فعال شير،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله يافتههاي جديد در رابطه با ترکيبات زيست فعال شير :


محل انتشار: دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن
تعداد صفحات:6
نویسنده(ها):
حسین واثقی دودران – دانشجوی دکتری فیزیولوژی دام دانشگاه تبریز
ملک شاکری – استادیار گروه علوم دامی دانشگاه تهران

چکیده:
هر چند ترکیب طبیعی شیر تا حد زیادی نشان دهنده ارزش غذایی آن می باشد، سایر خصوصیات زیست شناختی آن به خوبی شناخته نشده است. مشابه بسیای از ترشحات زیست شناختی دیگر، شیر طبیعی نیز شامل تعداد زیادی از مواد نظیر هورمون های فعال زیستی، فاکتورهای رشد و سایر پیپتیدها می باشد. پروتئین های شیر می توانند در فعالیت های فیزیولوژیکی بسیاری از عملکردهای بدن دخیل باشند. به طور مثال، پروتئین های شیر می توانند پیش ساز تولید موادی باشند که پیپتیدهای فعال زیستی نامیده می شوند. فعالیت زیست عملگری این پپتیدها بر پایه ترکیب و توالی ذاتی آمینو اسیدها می-باشد. بسیاری از این پپتیدها دارای خاصیت چند عملکردی می باشد. اثرات سلامتی بخش این پپتیدها شامل فعالیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، ضد انعقادی، ضد فشار خون، ضد میکروبی و تنظیم سیستم ایمنی می باشد. متاسفانه تحقیقات اندکی در مقیاس صنعتی بر روی این ترکیبات انجام شده است. بعضی از این ها فراورده طبیعی و معمول هضم در دستگاه گوارش حیوانات شیر خوار می باشد، اما مابقی ممکن است به طور هدفمندی ساخته شوند. بعضی از این پیپتیدهای ساخته شده می توانند بطور وسیعی ایمنی مواد لبنی را از طریق جلوگیری یا به حداقل رساندن اثرات میکروارگانیسم های آلوده کننده بهبود بخشند. برخی دیگر ممکن است به عنوان اجزایی که خواص بهداشتی مواد لبنی را بهبود می بخشند، مطرح شوند. در این مقاله، به بررسی برخی از مهمترین پپتید های بیواکتیو حاصل از شیر، عملکرد فیزیولوژیکی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن ها خواهیم پرداخت.

توضیحات بیشتر