فایل ورد مقاله وضعيت شير از نظر آلودگي به آفلاتوکسين در کشور

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله وضعيت شير از نظر آلودگي به آفلاتوکسين در کشور دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله وضعيت شير از نظر آلودگي به آفلاتوکسين در کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله وضعيت شير از نظر آلودگي به آفلاتوکسين در کشور،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله وضعيت شير از نظر آلودگي به آفلاتوکسين در کشور :


محل انتشار: دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن
تعداد صفحات:10
نویسنده(ها):
گیتی کریم – گروه بهداشت وکنترل مواد غذائی،دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و عضو وابسته فرهنگستان علوم
غزاله بهرامیان – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی –دانشگاه آزاد اسلامی – واحد آیت لله آملی

چکیده:
انتشار آفلاتوکسین ها در مواد غذایی مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری بسیار بالا ست زیرا شرایط آب و هوایی، زمینه مناسب رشد این کپک ها را فراهم می سازد. سوش های مولد آفلاتوکسین به خوبی در مواد غذایی انسان مثل فرآورده های شیر، فراورده های نانوایی، میوه ها، غلات و و همچنین علوفه و کنجاله مورد استفاده حیوانات قادر به نشو و نما و تولید سم هستند.شیر مهمترین منبع آفلاتوکسین M است. آفلاتوکسین های M1 و M2 آفلاتوکسین های شیر نامیده می شوند. زمانی که آفلاتوکسین های B1و B2همراه با غذا توسط گاو شیری بلع می شود در کبد حیوان هیدروکسیله گشته و به صورت آفلاتوکسین M1و M2 به داخل شیر ترشح می شود . این ترکیبات نسبت به مولکولهای مادر (آفلاتوکسین) سمیت کمتری دارند ولی به علت مصرف زیاد شیر گاو توسط کودکان و افراد آسیب پذیر جامعه اهمیت بهداشتی فراوان دارند. آفلاتوکسین1 M دمای متداول برای سالمسازی شیررا تحمل می کند.کدکس الیمانتاریوس واتحادیه اروپا حد مجاز آفلاتوکسین M را در شیر مایع کمتر از 50 نانوگرم در کیلوگرم توصیه می نمایند (FAO2004). حد مجاز میزان افلاتوکسین M1 در شیر خام ، پاستوریزه و استریلزه UHT در ایران بعد از بازنگری 100نانو گرم در لیتر تعیین شده است (استاندارد شماره 5925 ,1389)

توضیحات بیشتر