فایل ورد مقاله مقايسه اثر ضد باکتريوفاژي چندباکتريوسايد مختلف در صنايع فرآورده هاي لبني تين(دامداران)

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله مقايسه اثر ضد باکتريوفاژي چندباکتريوسايد مختلف در صنايع فرآورده هاي لبني تين(دامداران) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مقايسه اثر ضد باکتريوفاژي چندباکتريوسايد مختلف در صنايع فرآورده هاي لبني تين(دامداران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مقايسه اثر ضد باکتريوفاژي چندباکتريوسايد مختلف در صنايع فرآورده هاي لبني تين(دامداران)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مقايسه اثر ضد باکتريوفاژي چندباکتريوسايد مختلف در صنايع فرآورده هاي لبني تين(دامداران) :


محل انتشار: دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن
تعداد صفحات:12
نویسنده(ها):
اکرم یدی – شرکت فرآورده های لبنی تین- دامداران
الهه آزمون – شرکت فرآورده های لبنی تین دامداران
الهام عمرانی – شرکت فرآورده های لبنی تین دامداران
مژگان حیدرپور – پژوهشکده اداره استاندارد پژوهشکده غذایی کشاورزی

چکیده:
فاژزدگی یکی از چالش های فراروی صنایع تخمیری در لبنیات می باشد که باعث صدمات اقتصادی زیادی در صنایع لبنی می شود. تاکنون استراتژی های بسیاری جهت کنترل و توقف رشد فاژهای باکتری های اسید لاکتیک ابداع شده است که برخی از آنها شامل استفاده چرخشی از استارتر کالچرها، استفاده از گونه های مقاوم به فاژ ،حرارت دهی و استفاده ازباکتریوسایدها می باشد. در این تحقیق اثر ضدباکتریوفاژی باکتریوساید های مختلف پرسیدین ( پراستیک اسید) ، ترکیبات آمونیوم چهارتایی و ترکیبات ید دار مورد بررسی قرار گرفت. روش آزمون با استفاده از فاژهای مرجع P001(DSM4262) وP008 (DSM10567) و لاکتوکوکوس لاکتیس بعنوان میزبان می باشد. مبنای تحقیق ما جهت اثبات خاصیت ضد باکتریوفاژی ضد عفونی کننده ها حداقل کاهش 3 سیکل لگاریتمی در طول زمان مشخص بود.روش آزمون با استفاده از استاندارد بین المللی EN13610 انجام گرفت .باکتریوفاژ در محلولی از مواد مداخله گر ( آب پنیر و شیر) در معرض ماده ضدعفونی کننده به مدت زمان 2و 15دقیقه قرار گرفت و بلافاصله بعد از مدت زمان لازم خنثی سازی ضدعفونی کننده انجام گرفته و باکتریوفاژ ها به روش کشت پلاک های دولایه شمارش گردید. نتایج حاصل از این تحقیق و بررسی های آماری نشان داد که بهترین گزینه جهت کاهش باکتریوفاژ، باکتریوساید پرسیدین می باشد و مداخله گر شیر بیشترین مقاومت ضدعفونی کننده به باکتریوفاژ را ایجاد می کند .پیشنهاد می شود صنایع تولید فرآورده ای لبنی و تخمیری جهت نابودی و غیر فعال سازی فاژ ها، توجه و تمرکز خود را بیشتر بر روی استفاده از فرآورده های نسل جدید پر استیک اسید و مخلوط استیک اسید و ترکیبات چهارتایی آمونیوم قرار دهند توجه این نکته بسیار ضروری است که باقیمانده های تر کیبات چهارتایی آمونیوم در سطوح، شیر را آلوده ساخته و مانع فعالیت و رشد باکتری های آغازگر می شود.از آنجا که مخلوط پر استیک اسید و استیک اسید (PPA) طیف گسترده از میکروارگانیسم ها را نابود می سازد و مواد باقیمانده حاصل از تجزیه محصول پس از حل شدن برای انسان سمی نبوده بعنوان یک باکتریوساید انتخابی پیشنهاد می شود.

توضیحات بیشتر