فایل ورد مقاله مروري بر بهبود خواص کاربردي پروتئين هاي شير با آنزيم هاي پروتئوليتيک

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله مروري بر بهبود خواص کاربردي پروتئين هاي شير با آنزيم هاي پروتئوليتيک دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مروري بر بهبود خواص کاربردي پروتئين هاي شير با آنزيم هاي پروتئوليتيک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مروري بر بهبود خواص کاربردي پروتئين هاي شير با آنزيم هاي پروتئوليتيک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مروري بر بهبود خواص کاربردي پروتئين هاي شير با آنزيم هاي پروتئوليتيک :


محل انتشار: دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن
تعداد صفحات:10
نویسنده(ها):
پروین دخت معتمدالشریعتی – دانشجوی کارشناسی ارشد فراورده های نوین لبنی مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی،
مسعود نجف نجفی – استادیار مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی

چکیده:
هیدرولیز آنزیمی پروتئین های شیر دارای پتانسیل بسیار زیادی برای اصلاح خواص کاربردی آن می باشدوبه عنوان یک عامل دربهبود خواص تکنو-عملکردی، بیولوژیکی وتغذیه ای پروتئین ها درمواد غذایی شناخته می شود.همچنین در بعضی از مطالعات انجام گرفته،نتایج خود راباخصوصیات بیوشیمیایی آنزیم های پروتئولیتیک ارتباط داده اند تا مکانیسم عمل خواص عملکردی پروتئین های شیرکه تحت تاثیر ویژگی های پروتئازها قرار گرفته اند،را درک کنند.در این بررسی،تمرکز اصلی بر استفاده ازهیدرولیزآنزیمی پروتئین های شیر به عنوان ابزاری برای بالا بردن خواص عملکردی خود با تاکید بر حلالیت پروتئین، انعقادو ظرفیت امولسیون می باشد.بنابراین،بحث در مورد ویژگیهای آنزیم های پروتئولیتیک از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

توضیحات بیشتر